GRATTIS MAMMA & MOSTER !

Ja må dom leva
Ja må dom leva
Ja må dom leva
uti hundrade år
Javisst ska dom leva
Javisst ska dom leva
Javisst ska dom leva
uti hundrade år!
Grattis älskade mamma och moster! <3
Jag älskar er !

min älskade mamma

mamma och moster <3


tilde !

Hejsan alla som läser min blogg fortfarande ..
min blogg börjar bli grymt tråkig, jag vet. men jag sitter inte vid datan så mycket längre, men det kommer inlägg när det kommer :) nu e jag hemma hos min bror , ska sova här för mamma e på en kryssning med sina kompisar eftersom hon fyller år imorgon! idag har jag vart barnvakt till söta tilde, sen hade jag träning nu på kvällen. men jag ska inte skriva så mycket mer! hare bra sötnosar så hörs vi kanske imorgon på kvällen ! love ya <3

haha tomte och tilde :)


11.14

Godmorgon alla söta , jag gick upp ganska tidigt idag , pappa väckte mig vid halv elva och jag brukar gå upp vid halv tolv tolv ! idag vet jag inte vad jag ska göra ... ingen träning idag så jag kanske går ut och springer själv ! får se :) vad ska ni göra idag då ? kyssar sålänge !


hundarna ska ut !

hejhej :) ska gå ut med hundarna nu , men jag lägger ut en gullig bild från när jag var med empan ! pussar !

syskonkärlek på högsta nivå! emelie & felicia <3


e hos empan :D

hejsan alla söta :)
är hos Emelie nu, vi har precis vart och handlat goooodis på vivo , stolta tjockisar ! :D sover här inatt också , ring dom som vill , alla har mitt nummer (aa)  mrn nu ska vi nörda oss med töntarna ( pontus ) på skype , haha . pussar , lägger in bilder imorgon !

bilder

ni får bara bilder nu , för blogg.se e sjukt cp just nu .. eller så e det datan ?? har skrivit 3 ggr så har allting gått bort så jag har fått skriva om allting !

jag och evelina :)

julia , jag och elliz :D

halva jag ;)

erica idag ;)


justin bieber !

sista inlägget för ikväll för nu är jag trött :) blev inga bilder idag , och jag gick hem efter två lektioner för mamma tyckte att jag inte var tillräckligt frisk , men imorgon får jag gå hela dan ifall jag känner mig frisk , sen kollade jag på innebandyträningen på kvällen , vill träna -.- aja . pussar

han e världens sötaste asso , justin bieber one less lonely girl


imorgon skola ,

godmorgon :)
kanske vaknade för en halvtimma sen , börjar bli friskare . nu ska bara hostan bort , går nog till skolan imorogn , men inte till innebandyträningen :'( blev faktiskt inga bilder , hade fullt upp med annat , men det vara ganska långtråkigt, dom sista gick hem vid elva så jag mamma och linn kom hem vid tolv. idag kanske jag bara stannar hemma , lr träffar någon får se .. aja , ska fortsätta kolla på reprisen av idol , ha en bra söndag ! pussar


släktträff !

hej bloggen !
igår skrev jag ingenting , men jag låg bara i sängen eller i soffan hade hög feber ! idag har jag ingen feber , eller inte just nu i alla fall så jag ska ner till farmagården vid tre ungefär för att vi ska ha släktträff .. kusiner och alla kommer , hoppas att det blir lite roligt i alla fall :) vi ska ha ett bildspel med massor med bilder där nere så jag har skannat in massa bilder i datorn nu på morgonen , ni kan få se några , outfit får ni senare idag , så får ni bilder från idag också :D men nu ska jag kolla vad jag ska ha för kläder på mig och så , så hare bra ! pussar <3

mamma till vänster och moster inga till höger

jag och linn , haha

från vänster : kusin linus, dennis, mikaela, sanna, storebror andreas och jag .

storebror andreas

haha jag och linn , nu blir ni lite rädda va ? ;)


singing bee celeb

det här blir mitt sista inlägg för ikväll , jag har ganska hög feber , jag har 38.3 när jag har tagit tablett så den e juh högre .. kollar på singing bee celeb nu sen hoppar jag i säng .. godnatt bitches !


mamma

godmorgon allihopa,
var ju hos läkaren igår och han sa att det inte var någon halsfluss att det bara va virus och att jag var jätte tjockt i halsen och jag skulle ta det lugnt och så . idag ska jag hem till mamma så jag måste städa mitt rum lite.. jag går inte till skolan imorgon heller, har feber också .. men ni som är friska kan juh gärna ringa mig och underhålla mig lite :) men ska sova ett tag nu , pussar !


hatar att vara sjuk

det här blir mitt sista inlägg för ikväll , för jag måste åka in till handens sjukhus och kolla min hals . det är ännu värre , har feber , ont i huvudet och ont i halsen ! kan det bli värre ? men ni för önska mig lycka till så hörs vi säkert imorgon ..

har varit där minst 1000 ggr . "/


:D

bloglovin bloglovin bloglovin


hemma !

jag håller på att bli sjuk, jag har verkligen jätte ont i halsen . jag kan typ inte prata sen kan jag inte äta , för att det gör så ont . åååååh , jag hatar att vara sjuk .. så missar jag ju matteprovet så jag får göra om det på omprovstid -.- vet inte vad jag ska göra idag ? vad brukar ni göra när ni är sjuka ? PUSSAR


världens snyggaste kille som sjunger bäst !


neeeeeeeej !

hejhej :) har inte skrivit idag , för att jag e på det sämsta humöret man kan vara på -.- MIN DATOR HAR TYP GÅTT SÖNDER :'( den e 6 månader gammal , och när jag sätter på den så går inte skärmnen igång , e det ngn som e bra på datorer ? jag kommer inte klara mig utan min data! nu sitter jag vid den stora datorn och den haringa bilder så ni får inga bilder idag, och snart ska jag träna ! :D pussar !


plugg -.-

hejhej , nu har jag kommit hem från träningen och duschat, käkat och pluggat matte med pappa så nu ligger jag i sängen och ska komma på en saga , så det här blir mitt sista inlägg för idag :) godnatt sötnosar !


videoinlägg !


sööööndag -.-

förlåt allihopa , jag har inte bloggat sen igår på morgonen typ . men jag har inte hunnit , vi förlorade mot huddinge i alla fall , men vi var bättre än dom , men domn var stora och biffiga , såg ut som killar typ :) sen hade ju min brorsa fest , var inte där så länge men den blev säkert lyckad :D sen idag hade vi match tidigt mot älvsjö , dom vann också . men dom var faktiskt bättre än oss .. spelade inte jätte bra då , slog i tummen i vägen så den svullnade upp på uppvärmningen , haha lyckad ? sen träffade jag evelina typ och vi åt på silverado ( stekarhuset ) med hennes familj , sen träffade jag julia för att evelina och hennes pappa skulle in till sjukhuset för evelinas storasyster ligger inne för att hon har köttelfeber ! usch det är verkligen inge roligt , har också haft det .. jag och julia träffade marcus & crilla och va med dom en stund , sen kom evelina och hennes pappa tillbaka och nu ligger jag i evelinas säng för att hon duschar , men sen ska vi gå och lägga oss ;) måndag imorgon -.-

( e ju hemma hos evelina så det blir inga bilder idag , men imorgon )


ni får en video istället ( ignorera min röst ) :S


ttibk

hejsan :)
snart ska jag ha innb. match , vi ska möta huddinge ! jag tror att vi kommer vinna , men önska oss lycka till . men jag kommer nog inte skriva så mycket mer ikväll för att min brorsa har fest för att han har fyllt år , sen ska julia och anton sova här ikväll så koommer vara med dom , men jag aknske skriver något litet inlägg ikväll , men nu ska jag gå till bussen så jag inte missar den , pussar !

( sitter vid pappas dator och den har inga bilder så nu får inga bilder nu )


21:12

hejsan sötnosar :)
är hemma hos evelina nu med juliaeidebo , väntar på att evefina ska fixa sig sen drar vi ut , jag och julia kollade på fame idag , den var juh bra men trodde att den skulle vara bättre :)

bild från idag , älskar er tjejor ! <3


första MVG !

hejhej , nu har jag duschat och så efter träningen så nu ska jag typ sova så jag orkar upp imorgon ! glömde skriva i förra inlägget att jag fick MVG idag på idrotten , sprang 2 km , ifall man klarade det på 9.45 fick man mvg och jag sprang på 9.16 + att jag inte hade någon astma medecin så jag började gråta och allting efter , men ska inte skriva mera nu :) godnatt , puss och kram !


moget !

Postat av:

på varje bild du har så tar du alltid ut tungan, och visar den, iretterande ?

2009-10-08 @ 20:38:48


svar :
jaha , det är väl inte ditt problem , jag gör det ifall jag vill det , jag bryr mig faktiskt inte om vad du tycker , och nästa gång kan du väl skriva ditt namn istället för att det ska stå anonym ? lägg dig inte i , i mitt liv . ta hand om ditt egna liv mupp .

melodifestivalen !

hejhej , e med julia  nu :) har snart träning så vi ska koka nudlar typ nu ! men måste bara ladda upp en video på julias kusin agnes som dansar i melodifestivalen , hon dansar längst fram :)  kyssar !


fame

jag och julia ska juh gå och se filmen fame på fredag , längtar !


städa .

hejsan :)
nu är jag hemma från skolan , hade soprov idag och det kändes som om det gick ganska bra , jag kommer i alla fall få G ! håller på att koka nudlar nu , sen ska jag börja städa rummet och fixa mina lådor . hittar typ inga kläder på mornarna för att det e stökigt och kläder överallt ;) mitt mobila bredband hemma hos mamma krånglar ibland det e därför jag inte bloggar så mycket , men jag tror det blir lite mer imorgon för då kommer jag hem till mamma ! men nu kokar vattnet så ska lägga i nudlarna men ni får en bild på min outfit i alla fall ! kyssar

kofta , linne , jeanstights . allt e från gina tricot :)


tråkig dag .

hejsan sötnosar , jag vet har inte bloggat sen igår i datasalen och det var inget roligt inlägg , men jag har inte tid "/ ska försöka bättra mig , tilde e här nu , hon och mamma lagar mat och jag ska plugga sen vid halv åtta har jag träning i kumla :) ni får några bilder sen ikväll , men pussar och kramar !

haha en bild jag hittade från vinter , adam bästis :) <3


skooola

sitter i datasalen nu , idag ska jag och julia hämta biljetter till fame! måste verkligen se den , så himla bra :O aja , fröken e här inne ! pussar


<3

hej alla söta :)
förlåt för att jag inte har skrivit på hela dan , har inte haft tid , först var jag i centrum med julia och köpte en fjällis till henne sen drog vi donken och satt i deras rutchkana ( stavning ) i typ en timma för att det regnade och jag hade bara min mouli på mig , shit vad jag frös .. sen åkte vi hem till mig och hämta min jacka och åkte till vega och hämtade sune musikalen på dvd för att julias kusin agnes var med i din musikalen , den var skit bra :O sen åkte vi typ hem till mig . imorgon är det skola , fan vad tråkigt . aja ska duscha nu , pussar !

älskar dig bästavän .


hata rubrik

hejhej , va i nacka idag med mamma och syster , köpte lite grejer ;) ni får se sen . sen åkte vi till lotta i skogås och åt middag , hemmagjord pizza , hihi . sen kom julia och då gick vi ut och träffa nicklas och willepille , de puttade ner mig i en buske :o sen dissade dom oss , så vi gick , ända till trångsund , tog typ en timma . sen väntade vi på bussen i typ en halvtimma , sen träffade vi nevine , nicklas , dennis , patrik och några andra tjejer i typ 10 minuter sen åkte vi hem och nu ligger vi i min säng och har tråkigt , ska kolla på film snart , pusspuss !

förlåt förlåt förlåt.

hejsan alla söta , förlåt för att jag inte skrev något igår , hade inte tid. jag var med julia och johanna igår , vi skule in till eriksdalshallen och kolla på när tt herrarna spelade , detvar ganska roligt , träffade typ alla i laget där och några killar såklart ;) tt förlorade mot västerås med 7-1 , sämst ? hihi . sen åkte vi hem med min mamma till julia och sov där, haha julias pappa har lovat henne att hon ska få en fjällis i helgen (; . idag ska jag till skogås med syster och mamma , julia kanske följer med, hoppas det ! vi ska till mammas kompis som jag inte har träffat på flera år , vi kanske går ut och träffar några sen :) aja ni ska få lite bilder från igår nu , pussar sålänge !

julia och johanna sötnosar

haha suddig bild på ngn alex som trummar ;)

snygg bild på mig * host !

sötaste paret <3

hahahaha

´har ni sett bilden från det stora rånet i stockholm ? :O


fotbollsträning idag :D

hejhej , idag har jag vart i skolan , hade hemkunskap , lagade omelett det va inte så gott , jag gillar inte omelett :S sen hade vi bara tråkiga lektonier , på idrotten sprang vi 5 km vet inte hur lång tid det tog sen hade vi valstuga sen sluta vi :) då åkte jag och hämta söta tilde på dagis och gick hem till oss och lagade mat , pasta och köttfärssås (a) sen nu gör jag ingenting , har fotbollsträning klockan åtta till halv tio sen ! ska inte skriva mer , ska va med tilde nu , hare bra ! kyssar <3

några från klassen :)

jag på hemkunskapen :P

min och bodils omelett , haha ;)

tilde äter paprika <3


RSS 2.0