zzZZ

nu ska jag sova så gotnatt på er sötnosar :) syns imorgon <3


för tidigt ?

haha jag måste bara fråga er en sak , jag har frågat pappa , mentor , alla ! kan man börja med vinterjacka typ nu ? asso jag fryser hela tiden och allting .. men ingen går typ med det ? jag har fått min låtsasmammas canada goose jacka och jag vill typ börja andvända den ? går det ? :P

ser ungefär ut så .. tagen ifrån google ;)


plugg plugg plugg !

asso gud vad jag hatar skolan ! har ett prov på fredag och fyra prov nästa vecka -.- , asso vet verkligen inte hur jag ska hinna med .. aja , idag har jag vart i skolan sen hämtade pappa mig vid centrum för att vi skulle hälsa på farmor på sjukhuset . hon mår bättre nu , hon ska få åka hem imorgon , fast hon kommer få hemtjänst . :) det blev inget videoinlägg igår för vi glömde typ bort det .. ni får en bild från idag senare , orkar inte gå och hämta sladden för jag ska städa mitt rum nu eftersom jag ska hem till lilla mamma , men hare bra så länge !


bra lärare ;)

hej , jag har inte bloggat idag , har inte haft tid .. var i skolan idag , och jag blev utslängd för att jag hade hicka , julia med :S hahahaha störd .. men ni får inga bilder idag, kanske ett videoinlägg ikväll , för nu ska vi åka iväg på träning , puss och kram skumbanan ! :)


soooooooommar.

det går verkligen inte att plugga ! det är lättare i skolan .. så nu kollar jag på bilder från i somras , och jag tänker bara att jag vill ha sommar nu , jag saknar verkligen sommaren , när jag åkte till piteå med fotbollen , göteborg med familjen , bulgarien med familjen ! jag saknar verkligen allt . ååååååh :'(

skolavslutningen

piteå med fotbollen ! saknar mest av allt .

hemma hos moster

hunden nova som jag kanske skulle få men som var såld . :(

göteborg och liseberg med linn , pappa och lena

birka paradise med evelina , jari , tilde , adde , carita , mamma & linda

killarna från båten ;)

ful bild på bästa mamma i bulgarien

jag och syster äter munkar i bulgarien (a)

jag i bulgarien . saknar saknar saknar !

snälla ta mig tillbaka till sommaren 09 . tack alla mina underbara vänner som har gjort så att min sommar har blivit perfekt .


godnatt !

nu har jag tränat , ätit och duschat . så nu e jag alldeles fräsch :) nu ska jag lägga mig i sängen med datorn och skriva en bokredovisning som skulle vara klar i fredags så det blir inga inlägg ikväll men vi hörs imorgon! pussar .

världens bästa bok och film , läs den ! ;)


erica e bäst '

redan typ första dan har jag fått typ mera läsare än min förra blogg , haha vem e bäst ? ;)


Maria.

Maria , du sa att du kunde göra en bloggdesign åt mig :) jag har juh en jätte fin design av linnea , men du kan juh också göra en , adda mig på msn så kan vi snacka där , [email protected] . Kram


28 september

nu e jag hemma igen efter en lång och ganska tråkig skoldag .. kom dit tjugo i 10 och då hade vi engelska .. sen har det vart vanliga lektioner fram tills lunch då hade vi elevens val , det är typ när man får välja av massa olika saker , jag valde körsång med julia berg och emma lindell , skit tråkigt , har verkligen inte vart med om tråkigare .. haha sjöng typ två låtar på en och en halv timma .. idag har jag innebandyträning :D så det kanske inte blir så mkt mer inlägg , men ja försöker , jag lovar :)

outfit idag , mouli från bubbleroom, linne från gt & tights från gt :)


skolan .

sitter i datasalen i skolan nu , ska skriva en bokredovisnig :) men jag mår bättre nu så hare bra så länge ! pussar


skolan , here i come !

jag går till skolan ändå , vill inte missa så mycket , går juh ändå i 8an ..
vi hörs när jag kommer hem , puss .


.


har beställt hem den här affischen nu . snygg va ? det finns massor med affischer att välja mellan , allposters.


taaaaaaaaaaaaaaack !

Linnea , tack . den blev jätte fin juh! Hur kan du ? :O ni kan juh kolla in hennes blogg ifall ni trycker här .
idag är jag hemma och är sjuk , har jätte ont i halsen , kan inte andas med näsan + huvudvärk , men jag skriver något inlägg ikväll hoppas jag ..
 
det jag lever på idag ..


/Linnea

Så. Nu är designen och headern fixad, Erica. Hoppas du tycker om den :p lite svårt att veta hur jag skulle göra den och så, men nu är den i alla fall klar. Säg till mig om du vill ändra något eller så. Godnatt och puss på diiig :)

erica vansölin e här !

hejhej , orkade inte fortsätta med min andra blogg ( enfastersliv ) för att den var tråkig . den här ska bli roligare , ska komma mera inlägg och mera bilder , men jag kommer inte blogga varje dag , för jag har innebandy, fotboll & skolan . sen måste jag umgås med mina underbara kompisar såklart . men jag vill ha en jätte snygg header ! ngn som kan fixa det till mig ? vore as gulligt !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0